Paskelbta Pakomentuoti

“TRAŠKUSIS” SMF riešutų kremo sausainiai

INGRIDIENTAI: 1 vnt. kiaušinio; 3 v.š. “Traškusis” SMF žemės riešutų kremo; 3 v.š. migdolų miltų; 1/2 a.š. vanilės ekstrakto, stevijos cukraus arba paprasto cukraus pagal skonį.
“Riešutų kremas”
INGRIDIENTAI: 100 ml grietinėlės; 2 v.š. mėgstamo riešutų kremo; stevijos cukraus arba paprasto cukraus pagal skonį; 0,5 a.š. vanilės ekstrakto.
“Sviesto kremas”
INGRIDIENTAI: 100 g sviesto; stevijos cukraus arba paprasto cukraus pagal skonį; 1 a.š. vanilės ekstrakto.

PARUOŠIMO BŪDAS: Orkaitę įkaitiname iki 180 laip. temperatūros, kepimo skardą padengiame kepimo popieriumi. Į dubenį dedame visus ingridientus, skirtus sausainių tešlai. Gerai mikserio pagalba juos išmaišome iki vientisos masės. Jei tešla gaunasi skystoka, reikia įberti dar šiek tiek migdolų miltų, kad tešla gautūsi minkša. Iš gautos tešlos formuojame vienodo dydžio rutuliukus ir dedame juos į kepimo skardą šiek tik lengvai paspausdami, kad susiformuotų plokšti sausainukai. Sausainius kepame apie 15 min. kol gražiai apskrus. Išėmę iš orkaitės sausainius atvėsiname. O tuo tarpu gaminame kremus, sausainių sutepimui.

“Riešutų kremas” – Į dubenį pilame grietinėlę, beriame steviją ar cukrų, vanilės ekstraktą. Mikserio pagalba grietinėlę išplakame iki standžios konsistencijos. Į išplaktą grietinėlę lengvai porcijomis, mentelės pagalba įmaišome mėgstamo riešutų kremo. Kremas paruoštas, galime pertepti jau atvėsintus sausainius.

“Sviesto kremas” – Dubenyje mikserio pagalba gerai išmaišome kambario temperatūros sviestą, steviją ar cukrų, vanilės ekstraktą. Kremas turi gautis vientisas, purus. Kremas paruoštas, galime pertepti jau atvėsintus sausainius. SKANAUKITE !!!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *