Paskelbta

MONIKOS AVIŽINIAI SAUSAINIAI

“Avižiniai sausainiai” receptas:

Tešlai Jums reikės: 250 g avižinių dribsnių; 140 ml medaus; 100 g sviestas; sauja razinų, džiovintų persikų ar abrikosų (vaisius rekomenduotina išmirkyti); 1 vnt kiaušinio; 2 šaukštai miltų.

Gaminimo eiga: visus birius produktus suberiame į dubenį, sviestą, kiaušinį ir medų išplakame atskirai ir supilame į dubenį su biriais produktais. Viską gerai dar kartą išmaišome, kepimo popieriumi išklojame skardą ir valgomojo šaukšto pagalba formuojame sausainius. Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių ir kepame sausainius apie 15 – 20 min. Keptais sausainiais mėgaukitės kai jie atvės. Skanaus !!! Monika Bernotienė