Užšaldyti cepelinai su jautienos įdaru 2 kg

14.06

Užšaldyti virtų bulvių cepelinai su jautienos įdaru 1 kg Ž.Ū.KOOP. „Sartų Lankų Jautiena“ Tai taupantiems laiką puikus sprendimas !!!

Ž. Ū. Koop. „Sartų lankų jautiena“ įsteigtas 2015 m., kurio steigėjai – ūkininkai, auginantys mėsinius galvijus ir avis. Galvijai laikomi palaidi, ganosi natūraliose pievose. Žiemą šeriami tik ūkyje užaugintais ir pagamintais pašarais. Todėl ši mėsą ypatinga: sveika, skani ir aromatinga.

Kooperatyve yra įdiegta RVASVAT sistema, todėl nuolatos kontroliuojama produkcijos kokybė. „Sartų lankų jautiena“ vertina ir puoselėja ne tik senąsias lietuviško ūkio ir maisto ruošimo, bet ir naujas natūralaus maisto ruošimo technologijas. Atvėsinta mėsa brandinama. Mėsai bręstant vyksta natūralūs biocheminiai procesai, subrandinta jautiena tampa minkštesnė, pagerėja jos skonis ir aromatas, ji lengviau virškinama.

KEPTŲ CEPELINŲ receptas:  Jums reikės –Užšaldytų virtų bulvių cepelinų su jautienos įdaru; grietinės; alyvuogių aliejaus (aptepti cepelinus). Užšaldytus cepelinus sudedame į kepimo skardą (į skardą įklojame kepimo popierių) ir leidžiame jiems atšilti (15 min.), orkaitę įkaitiname iki 180°C temp., atšilusius virtų bulvių cepelinus aptepame alyvuogių aliejumi ir pašauname į orkaitę, kepame 20 – 25 min. Skanaujame su grietine  🙂  SKANAUS !!!

Liko 2

Kategorija:

Aprašymas

Sudedamosios dalys: Bulvių masė 70% (virtos bulvės, bulvių krakmolas, valgomoji druska, geriamasis vanduo), mėsos įdaras 30% (jautiena, svogūnai, valgomoji druska, prieskoniai).
100g produkto vidutinė maistinė vertė; energetinė vertė 851kJ/200kcal, riebalai 11,4g, iš kurių sočiūjų riebalų 4,0g. Angliavandenių 20,8g iš kurių cukrų 0,9g. Baltymai 3,9g. Druska 0,8.

Papildoma informacija

Svoris 1 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Užšaldyti cepelinai su jautienos įdaru 2 kg”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali patikti…