UOGŲ milteliai 100 %

5.91

UOGŲ milteliai 100 %

Juodųjų serbentų milteliai labiausiai tinka su desertiniais produktais (jogurtu, ledais, varške). Dėl savo ryškios spalvos ir skonio savybių puikiai tinka kepiniams. Tinka veganams.

Juodųjų serbentų milteliai – tai nepakartojamas produktas besirūpinantiems savimi ir savo šeima žmonėms!

Juodieji serbentai yra vadinami vienu vertingiausiu uoginiu augalu. Labiausiai juodieji serbentai pasižymi didžiuliu vitamino C kiekiu. Juose taip pat gausu antioksidantų, fruktozės, gliukozės, sacharozės, ląstelienos, pektinų, organinių rūgščių, mineralinių medžiagų: kalio, kalcio, magnio, fosforo, geležies, taip pat B grupės vitaminų, vitaminų К, E, PP, bei karotino.
Juodųjų serbentų milteliai gaminami iš išspaustų ir šiltu oru išdžiovintų juodųjų serbentų. Džiovinimo metu juoduosiuose serbentuose yra išsaugomi visi uogų vitaminai ir maistinės vertės, todėl juodųjų serbentų milteliai pasižymi tomis pačiomis savybėmis kaip ir natūralūs juodieji serbentai. Juodųjų serbentų milteliai yra žinomi dėl didelio vitaminų ir naudingų medžiagų kiekio, puikių skonio savybių ir ryškios spalvos.

Aviečių milteliai labiausiai tinka su desertiniais produktais (jogurtu, ledais, varške). Dėl savo ryškios spalvos ir skonio savybių puikiai tinka kepiniams. Tinka veganams.

Aviečių milteliai – tai nepakartojamas produktas besirūpinantiems savimi ir savo šeima žmonėms!

Avietės yra vadinamos vienomis vertingiausių uogų. Jose yra gausu fruktozės, gliukozės, sacharozės, ląstelienos, pektinų, organinių rūgščių, mineralinių medžiagų: natrio, kalio, kalcio, magnio, fosforo, geležies, taip pat vitaminų B1, B2, PP, C bei karotino.
Aviečių milteliai gaminami iš išspaustų ir šiltu oru išdžiovintų aviečių. Džiovinimo metu avietėse yra išsaugomi visi uogų vitaminai ir maistinės vertės, todėl aviečių milteliai pasižymi tomis pačiomis savybėmis kaip ir natūralios avietės. Aviečių milteliai yra žinomi dėl didelio vitaminų ir naudingų medžiagų kiekio, puikių skonio savybių ir ryškios spalvos. 

 

Išvalyti

Aprašymas

AVIEČIŲ MILTELIAI: Sudedamosios dalys: 100% aviečių milteliai.
Energinė produkto vertė 100 g: 346 kcal/ 1448 kJ; riebalai 6,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,5g; angliavandenių 69,5 g, iš kurių cukrų 38,9 g; baltymai 7 g; skaidulinės medžiagos 13,9 g; druska 0g.
JUODŲJŲ SERBENTŲ MILTELIAI: Sudedamosios dalys: 100% juodųjų serbentų milteliai.
Energinė produkto vertė 100 g: 329 kcal/ 1400 kJ; riebalai < 0,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,0g; angliavandenių 74,08 g, iš kurių cukrų 34,33 g; baltymai 7,35 g; skaidulinės medžiagos 6,80 g; druska 0g.

Papildoma informacija

Svoris N/A
Išmatavimai N/A
SKONIAI

Juodųjų serbentų milteliai, Aviečių milteliai

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “UOGŲ milteliai 100 %”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *