Porterhaouse nugarinė 60% ir išpjova 40%(sauso brandinimo) 1 kg

35.99

Porterhaouse – prabanga ir skonių įvairovė.

Nugarinė 60%, ir išpjova sauso brandinimo 40%.

Sausasis brandinimas:

• Mėsa laikoma pakabinta arba padėta lentynoje pastovioje temperatūroje.
• Mėsa yra veikiama įvairių mikrobų, intensyvinančių skonį – taip atsiranda tikrasis „jautieniškumo” skonis.
• Mėsa gauna deguonies, taip netenka skysčių, todėl priklausomai nuo brandinimo laiko gali netekti iki 40 % savo masės, taigi – yra brangesnė.

Produkto kodas: SMF-Steak3 Kategorija:

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Porterhaouse nugarinė 60% ir išpjova 40%(sauso brandinimo) 1 kg”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *