MONIKOS BUROKĖLIŲ KEKSIUKAI OHO

“Monikos burokėlių keksiukai” receptas:

Tešlai Jums reikės: 185 g kvietinių miltų; 30 g burokėlių miltų; 1 arbatinis šaukštelio kepimo miltelių; 0,5 arbatinio šaukštelio druskos; 115 g sviesto (kambario temperatūros); 150 g cukraus; 2 arbatinių šaukštelių vanilinio cukraus; 2 vnt kiaušinių; 150 ml pieno; 1 vnt citrinos sulčių.

Gaminimo eiga: dviejų rūšių miltus sumaišome, sviestą su cukrumi išsukame ir įmušame po vieną kiaušinį, viską gerai išplakame, tada pilame pieną ir citrinos sultis, vėl viską gerai išmaišome. Beriame sumaišytus miltus, viską paskutinį kartą gerai išplakame.

Masę supilstome į keksiukų  formą, orkaitę įkaitiname iki 180 laips. ir joje kepame apie 20 – 25 min.

Atvėsintus keksiukus galima papuošti “Rudūdų” ir maskarpone kremu.

Skanaus !!! Monika Bernotienė

Produkto kodas: SMF-MBK1 Kategorija:

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “MONIKOS BUROKĖLIŲ KEKSIUKAI OHO”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *