Paskelbta Pakomentuoti

Nuostabi rūkyto ešerio užtepėlė

INGRIDIENTAI: 400 g Jūrinio rūkyto ešerio, 2vnt. kietai virtų kiaušinių, 100 g džiovintų grybų, 1 vnt svogūno, 2 v. š. natūralaus jogurto, 1 a.š. garstyčių, druskos bei pipirų pagal skonį, 1 v.š. citrinos sulčių, alyvuogių aliejaus .

PARUOŠIMO BŪDAS: Džiovintus grybus pamirkykite, kol šiek tiek suminkštės. Smulkiai supjaustykite ir apkepkite keptuvėje su smulkintu svogūnu. Rūkytos žuvies mėsą kruopščiai atskirkite nuo kaulų, atidžiai žiūrėkite, kad neliktų jokių ašakų. Žuvį, kepintus grybus ir visus kitus nurodytus produktus sudėkite į elektrinį smulkintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės. Užtepėlė bus skanesnė, jei bent pusvalandį palaikysite šaldytuve. Galite jos pasigaminti daugiau. Sukrėskite į stiklainiuką ir galite laikyti šaldytuve 2–3 dienas.

Skanaus !!!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *