Paskelbta Pakomentuoti

“Eršketas su medumi” tik 20 min. ir 3 porcijos

INGRIDIENTAI: 0,500 kg eršketo file, 1 v.š. medaus, 1 v.š. sviesto kambario temperatūros, 4 skiltelės česnako, druskos, citrininių pipirų bei mėgstamų prieskonių žuvies pagal skonį, 1/4 citrinos.

PARUOŠIMO BŪDAS: Pasiruošiame medaus ir prieskonių marinatą. Dubenėlyje sumaišome medų, sviestą ir druską, išspaudžiame česnako skilteles. Visus ingridientus tarp pusavyje gerai išmaišome. Tada viršutinę žuvie file pusę sutepame paruoštu marinatu ir dedame į sviestu išteptą kepimo skardą. Eršketo file apibarstome prieskoniais ir citrininiais pipirais. Orkaitę įkaitiname iki aukščiausios temperatūros su GRILL režimu. Dedame žuvį ir kepame apie 9 min. kol gražiai apskrus. Iškeptą žuvį apšlakstome citrinos sultimis. Pasiruošiame gardžių salotų ir SKANAUS !!!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *