Paskelbta Pakomentuoti

Blyneliai “GRIVARSAL”

INGRIDIENTAI: 200 g GRIkių kruopų, 100 g VARškės, 500 g SALiero šaknies, 1 vnt svogūno, 3 vnt. kiaušinių, 4 v.š. miltų, druskos, pipirų ir mėgstamų prieskonių, alyvuogių aliejaus kepimui, natūralaus jogurto.

PARUOŠIMO BŪDAS: Grikius išvirkite, svogūną supjaustykite nedideliais kubeliais, salierą sutarkuokite burokine tarką. Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus. Pakepkite svogūnus su salierais, kol šie suminkštės. Varškę lengvai pertrinkite. Grikius sumaišykite su varške ir kepintomis daržovėmis, viską išmaišykite. Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite miltus, įberkite druskos, prieskonius ir viską labai gerai išmaišykite. Jei masė pasirodys truputį per tiršta, įpilkite šlakelį vandens. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir šaukštu dėkite blynų tešlą, formuodami plonus blynelius. Kepkite iš abiejų pusių po kelias minutes, kol gražiai apskrus. Skaniausia valgyti “GRIVARSAL” blynelius su jogurtu ir smulkintomis prieskoninėmis žolelėmis. SKANAUS !!!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *